Жадібність до влади – перекреслює інтереси громади !!!

березня 27 / 2020
Жадібність до влади – перекреслює  інтереси громади !!!

Жадібність до влади – перекреслює інтереси громади, саме так можна охарактеризувати дії нинішнього в.о. голови Закарпатської ОДА Олексія Гетманенка. В той час коли політичні еліти області, представники протилежних політичних таборів відкидають партійні ідеї, особистісні амбіції та об’єднуються задля вирішення найважливішого для нашого краю та світу в цілому питання ? запобігання поширення короновірусної інфекції (COVID-19), О.Гетманенко спить і бачить, як зайняти крісло очільника області, але вже без приставки в.о. ! При цьому реальних кроків по вирішенню найбільш проблемних питань Закарпаття (утилізація мусору, будівництво доріг, створення робочих міст, тощо) із його сторони немає, робота по виконанню Урядових заходів щодо запобігання короновірусної інфекції на території області провалена, адже сьогодні в області відкрито працюють речові ринки та торгові точки (місця масового скупчення), про що небайдужі громадяни майже щоденно повідомляють органи виконавчої влади, робота по дотриманні особами, які повернулися із-за кордону зобов’язань щодо самоізоляції повністю провалена і зводиться до заповнення незрозумілих бумажок, адже реально із даною категорією осіб ніхто не працює, самі ж вони вільно пересуваються в межах області наражаючи на небезпеку всіх громадян, адже можуть бути потенційними носіями короновірусу, медичні працівники не забезпечені самими необхідними засобами індивідуального захисту (маски, рукавички, антисептики) і лише завдяки підпорі у виділенні коштів з боку органів місцевого самоврядування, а це міські, районні, Закарпатська обласна рада та допомоги окремих меценатів - ситуація у закладах охорони здоров?я області трохи покращилася.

О.Гетманенко розуміючи свою нікчемність в управління державними справами та з метою зняття відповідальності із себе за провал по дотриманню обмежувальних заходів пов’язаних із карантином на території Закарпатської області, аж на третій тиждень епідемії спохватився і прийняв радника, який „типу” допомагатиме йому у організації заходів щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції на Закарпатті, тобто робить все щоб перекласти відповідальність із хворої голови на здорову. Як подейкують небайдужі люди із Закарпатської обласної державної адміністрації сам в.о.губернатора О.Гетманенко цілодобово займається пошуком коштів для вирішення питання призначення його головою Закарпатської ОДА. Як прості громадяни, так представники владної вертикалі районів, депутатський корпус Закарпатської обласної ради вже неозброєним оком бачать, що основна мета в.о.губернатора Закарпаття не вирішення проблемних питань та розвиток Закарпаття, а задоволення своїх кар’єрних амбіцій та власне збагачення !
Виникає питання ! Чи потрібен Закарпаттю керівник для якого власні інтереси переважають над інтересами громади ? чи може депутатам Закарпатської обласної ради варто втілити в життя ідею, яку вони вже неодноразово обговорювали, та висловити на найближчій сесії облради недовіри такому „ефективному” керівнику області і направити відповідне рішення Президенту України, адже О.Гетманенко відкрито „грається із вогнем” ? нехтуючи виконанням заходів карантину в області він порушує одну із основних статей Конституції України: - „Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю”.
Категорія : Політика


Залишити Коментар