Київстар нехтує громадським супротивом і продовжує встановлення вишки мобільного зв'язку в селі Мала Уголька на Закарпатті

квітня 25 / 2024

Сьогодні, не зважаючи на протистояння місцевого населення, компанія Київстар продовжує встановлення вишки мобільного зв'язку в селі Мала Уголька Тячівського району Закарпаття. Представники мобільного оператора ігнорують громадський супротив та застереження райнної ради, і навіть при виклику поліції продовжують будівництво.

Депутат місцевої громади, Віталій Богдан, висловив своє непогодження з таким підходом компанії: "Я проти цієї вишки. У них неправильний підхід до цього. Там, де треба ставити, не ставлять, а там, де люди просять, не хочуть вони силоміць ставлять, і це якось не правильно. Я голосував за урочище 'Озереща', тож за півтора кілометра на горі, де було би більше покриття території. Чому її ставлять в низу, в ямі, я не можу зрозуміти, як і багато людей".

Цей випадок свідчить про ігнорування інтересів місцевого населення компанією Київстар та відсутність діалогу з громадськістю при прийнятті рішень щодо розміщення інфраструктури мобільного зв'язку.

Категорія : Важливе


Залишити Коментар