Пральна машина LG FH0J3NDN0 – ефективний помічник у побуті

квітня 26 / 2024

Пральна машина LG FH0J3NDN0 – ефективний помічник у побуті
Економія часу під час виконання домашніх завдань є гарантом оптимізації та загалом підвищення ефективності. Одним із інструментів такої оптимізації є пральна машина, за допомогою якої можна без проблем перепрати кілька десятків кілограмів одягу. Хорошим помічником у цій справі стане пральна машина LG FH0J3NDN0, що забезпечує виконання простих завдань у кількох режимах.

Дана техніка проста в управлінні, довговічна, зносостійка та практична. Детально ознайомитися з нею можна на сайті https://comfy.ua/stiral-naja-mashina-lg-fh0j3ndn0.html, де достатньо технічних характеристик, параметрів, опису та навіть фотографій, щоб візуально оцінити зовнішнє виконання. Корпус досить вузький для таких габаритів, а також у неї хороша енергоефективність.

Розміри та зовнішнє виконання

У пральної машини габарити 85х60х44 см, тому вона відмінно підходить для маленьких приміщень, при цьому вона функціональна, зручна і практична в роботі. Дизайн спрощений, класичний, білий колір робить його універсальним під різні стилі оформлення інтер'єру.
Максимальний обсяг завантаження складає 6 кг. Інтуїтивно зрозуміла панель керування передбачає наявність поворотного важеля та сенсорних кнопок. Невеликий дисплей відображає важливу інформацію. Максимальна швидкість віджиму становить 1000 оборотів за хвилину.

Енергоспоживання та шум

У пральну машину встановлений інверторний мотор із технологією прямого приводу, що гарантує ідеальну тишу. Під час прання шум на рівні 55 дБ, а під час віджиму – 74 дБ. Щітки та ремені у конструкції двигуна виключені, тому що тут використаний ротор, доповнений практично вічним магнітом. Гарантія на двигун становить 10 років.

Енергоефективність на рівні А+++, що означає витрату 150 кВт на рік. Віджимання класу В, а рівень вологості одягу знаходиться на показнику 50%. Це говорить про те, що після прання речі практично сухі та час на висихання буде мінімальним.

Режими прання

Різноманітністю режимів нікого не здивувати і виробник LG у цьому випадку на одних із перших позицій. Запропоновано на вибір такі варіанти:
• еко бавовна та бавовна;
• щоденний;
• делікатний;
• швидке прання;
• інтенсивний;
• вовна;
• змішані види білизни;
• дитячі речі;
• спортивний одяг.

За бажанням можна змінити швидкість віджиму та температури, а також збільшити кількість полоскань або вибрати лише режим полоскання без прання.

Особливості прання

Особлива конструкція барабана передбачає делікатне та ефективне прання. Волокна не пошкоджуються, а сильно забруднений одяг без проблем відмивається. У барабана є базове обертання, похитування, скручування, насичення, розгладжування та реверсивне обертання. Комбінація всіх рухів у результаті гарантує підвищення ефективності прання.

Додатковий функціонал

Ця машина має функцію прання пором – True Steam. Додатково є відстрочення прання до 19 годин, що дозволить встановити конкретний час початку роботи. Дозавантаження на різних етапах прання також можливе, і потрібно лише натиснути кнопку паузи. Захист від дітей унеможливлює випадкове натискання на ті чи інші кнопки. Мобільна діагностика Smart Diagnosis дозволить за допомогою смартфона оцінити стан техніки та оцінити необхідність відправлення її до сервісного центру.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар