Близько 200 тисяч євро американські партнери спрямують на підтримку підрозділу аеророзвідки «Птахи Мадяра»

квітня 17 / 2024

Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА й очільник Ужгородщини Юрій Гузинець поспілкувалися з бізнесменом зі США Алексом Даверном, який з перших днів повномасштабної війни разом з громадською організацією «Пряма допомога Україні» та небайдужими підприємцями допомагає Україні й українським захисникам.
✔️ Під час зустрічі йшлося про те, що найбільша потреба зараз у дронах великої вантажопідйомності, аби наші бійці могли виконувати спеціальні завдання із захисту держави. До обговорення також долучився закарпатський військовий, командир підрозділу аеророзвідки «Птахи Мадяра» Роберт Бровді.
💶 Алекс Даверн зауважив, що завдяки кільком донорам, приватним підприємцям вдалося зібрати близько 200 тисяч євро. Ці кошти вони готові скерувати за запитом «Птахів Мадяра». Партнери ознайомляться з наданим списком потрібних безпілотників і визначать подальші кроки допомоги.
💬 «Для нас в умовах сьогодення надважлива підтримка закордонних партнерів, адже тоді нашим захисникам легше протистояти ворогу», – зауважив заступник голови ОВА Василь Іванчо та подякував Алексу Даверну й іншим учасникам місії за допомогу.

Закарпатська обласна державна адміністрація
Категорія : Економика


Залишити Коментар