Студент Ужгородського інституту культури переміг на “GRANDFEST- Gold Time Online”

листопада 07 / 2020
Вітаємо переможця “GRANDFEST- Gold Time Online”!
Студент III курсу Ужгородського інституту культури і мистецтв Іван Щомак став лауреатом 1-го ступеня( інструментальний жанр, соло, фортепіано) Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв “GRANDFEST- Gold Time Online” , який 25.10.2020 проходив у м.Києві.
Розповідає Юлія Мельохіна, викладач Івана Щомака по класу фортепіано: «Фестиваль – конкурс приємно вразив чіткою організацією, представницьким складом журі, великою кількістю учасників з різних куточків України та з-за кордону. Іван переміг завдяки своїм хорошим задаткам- таланту, наполегливості та працелюбству».
Це вже друга вагома перемога Івана Щомака.Тогоріч він виборов 1 місце на VII Міжнародному дистанційному фестивалі дитячої та юнацької творчості «Весняний бал », що проходив у нашому місті 11-12 квітня 2020 р. Від себе додамо, що Юлія Вікторівна закінчила Львівську національну музичну академію ім. М.В.Лисенка (бакалаврат) та Одеську національну музичну академію ім. А.В.Нежданової. В Ужгородському інституті культури і мистецтв успішно працює четвертий рік. Креативний молодий викладач, студенти якого виступають на сцені з сольними номерами та грають у фортепіанному ансамблі.
Тож вітаємо переможців з високими нагородами та бажаємо нових звитяг, нових перемог!
Олена Надворна
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар