На Закарпаття релокувалася група з 11 компаній, які займаються обробкою металу і виготовленням спеціалізованого обладнання

вересня 19 / 2024
🏗️На Закарпаття релокувалася група з 11 компаній, які займаються обробкою металу і виготовленням спеціалізованого обладнання.

⚒️Частину потужностей розмістили в Ужгороді. Оглянув їх під час робочої поїздки.

☝️Це сімейний бізнес, яким керує родина Шуфані.
Всі підприємства корпорації взаємопов’язані і виготовляють практично все: є два трубні заводи, підприємство, яке випускає прокатні стани для різних профілів і труб, обладнання для сільгоспвиробництва тощо.

📌Обговорили із підприємцями проблемні питання та шляхи їх вирішення. Зокрема, йшлося про навчання майбутніх фахівців для роботи з металом у профтехах області із переспективою працевлаштування на підприємствах відповідного профілю.

❗️Наголосили також на проблемі нестачі кваліфікованих робітників, з якою стикаються сьогодні чимало компаній, які працюють у цій та схожій сферах.

📚Обласна військова адміністрація зараз ретельно вивчає ринок праці, вакансії, які пропонують роботодавці, щоб надалі формувати перелік затребуваних спеціальностей та професій, які зможуть здобувати у ПТУ.

🤝🇺🇦Подякував родині Шуфані за активну громадянську позицію, готовність допомагати, підтримувати цивільних і військових. Зокрема, саме вони допомогли замеблювати квартиру для переселенців із Маріуполя.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар