Поруч із Закарпаттям чути моторошні трубні звуки (ВІДЕО)

квітня 08 / 2020
Поруч із Закарпаттям чути моторошні трубні звуки (ВІДЕО)
3 квітня 2020 року моторошна новина прийшла з міста Братислава, столиці Словаччини. Мотрошні звуки чули не тільки в місті, і не тільки в Словаччині. У Румунії також
Що викликає такі страшні звуки точно не знає ніхто.

Проте, на сьогоднішній день є дві рівнозначні версії цього феномена:

а) Трубні звуки пов’язані з тектонічними процесами;

б) Трубні звуки видають гігантські кораблі інопланетян.

Турецькі сейсмологи зробили карту землетрусів:
Виглядає це все дуже нездорово – серія М5.0 уздовж лінії одного розлому, на одній глибині, в один день. Лінія тягнеться від Ірану до Італії, тому уздовж цього ланцюга в самий найближчий час може і “вибухнути”. Тобто Італія, Греція, Туреччина, Іран.

Механізму, який створив сейсмічну напругу ми не знаємо, але можна припускати, що посунулася Африканська плита і стала сильніше тиснути на гіпотетичну «Велику Адрію» – давню літосферну плиту, яка плаває в мантії під Європою.

Якщо гіпотеза про «Велику Адрію» правильна, то ця плита поширюється аж до Норвегії і відповідальна за зону Вранча, так само як і інші загадкові сейсмічні осередки континенту. І зараз в підставі «Великої Адрії» пішли землетрусу, а сама плита десь в глибині видає якісь страшні звуки.

Що можна тепер думати? Можна думати, що Європу чекає виверження вулкана, М9.0 або близько того, а виходячи із спостережуваних кореляцій “трубних звуків” і літосферних інцидентів – цих пригод потрібно чекати на другу половину квітня. Так само можна думати, що “трубні звуки” видають кораблі інопланетян. Це звичайно, більш заспокійлива версія, ніж мега-землетрусу, проте від “марсіан” ми теж не чекаємо благих вістей. Зазвичай поява перелацев нічого доброго не віщує, так що стежимо за розвитком подій.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар