В Закарпатті працюватиме Профільна комісія Державної служби України з надзвичайних ситуацій

серпня 21 / 2024

Протягом 10 днів, з 19 по 30 серпня, в Закарпатті працюватиме Профільна комісія Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС України). Її завдання – посилення спроможності області реагувати на можливі загрози у сфері цивільного захисту. Комісія відпрацьовуватиме та перевірятиме на обласному, районному та рівнях територіальних громад готовність до тих чи інших викликів.
✅Зокрема, увага буде зосереджена на перевірці організації оповіщення, радіаційного та хімічного захисту населення, медико-біологічного захисту, роботи екстрених служб, гірських пошуково-рятувальних підрозділів, пожежної безпеки, а також профілактичної роботи. Така комплексна перевірка дозволить виявити слабкі місця та підвищити готовність до надзвичайних ситуацій.
🚑🤝 🚒Тільки спільними зусиллями ми можемо забезпечити безпеку наших громадян! 💪
‼️ Особливо важливим є практичний аспект роботи комісії. Вже в перші два дні бригади екстреної медичної допомоги в Ужгороді та на Рахівщині брали участь у змодельованих надзвичайних ситуаціях. Завдяки їх професіоналізму та оперативності всі потерпілі були врятовані і вчасно отримали медичну допомогу. Це вкотре підтверджує високий рівень підготовки наших команд, які щодня стоять на варті здоров'я та безпеки населення.
😍Дякуємо нашим командам за їхню відданість та професіоналізм! 🌟
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар