У Хустському районному управлінні поліції відзначили річницю функціонування системи «Custody Records»

червня 19 / 2024


🔹У Хустському районному управлінні поліції відзначили річницю функціонування системи «Custody Records»🔹

Участь в заході взяли представники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України, інспектори дотримання прав людини, представники органів влади, прокуратури, ДПСУ, РТЦК та СП, суду.

Також на зустрічі були присутні представники центру надання безоплатної правничої допомоги, адвокати та представниця регіонального представництва Уповноваженого Верховної ради України з прав людини в Закарпатській області.

Спікери розповіли про те, як реалізується впроваджена реформа системи обліку та фіксації дій щодо затриманих осіб, обговорили результати роботи та продемонстрували позитивні результати функціонування «Custody Records» в підрозділі поліції.

Окрім цього, під час круглого столу, начальник відділу службових розслідувань управління головної інспекції Закарпаття Олександр Софілканич за сумлінну працю та виконання функціональних обов’язків подякою начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відзначив інспектора дотримання прав людини Надію Лобак.

Департамент головної інспекції та дотримання прав людини
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар