У поліції Іршави відзначили річницю функціонування системи відеонагляду «Custody Records»

травня 17 / 2024

🔷У поліції Іршави відзначили річницю функціонування системи відеонагляду «Custody Records»🔷

У Відділенні поліції № 1 Хустського районного управління поліції відбулися заходи присвячені річниці функціонування електронної системи відеофіксації «Custody Records».

Окрім співробітників Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та керівництва райвідділення на зустрічі також були присутні представники місцевого самоврядування, прокуратури, адвокатури й голови територіальних громад району.

На зустрічі спікери розповіли про те, як реалізується впроваджена реформа та обговорили результати роботи, позитивний вплив та подальші перспективи.

Також інспектори з дотримання прав людини підготували тематичну презентацію, у якій було продемонстровано роботу системи «Custody Records», а саме безперервна відеофіксація всіх дій поліцейських, починаючи від доставлення в підрозділ затриманої особи.

Начальник управління головної інспекції Закарпаття Володимир Дьордяй та представниця Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Тетяна Щерба відзначили подяками поліцейських, які обіймаючи нові посади, проявили себе як відповідальні, ініціативні та сумлінні працівники.

Департамент головної інспекції та дотримання прав людини
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар