Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини

квітня 18 / 2024

Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини

☝️ У рамках Об’єднаного Форуму місцевого самоврядування та громадянського суспільства Закарпаття «Згуртовані і спроможні громади - міцний тил і запорука нашої Перемоги!» відбулося підписання Меморандуму про взаємодію, співпрацю і партнерство між Хустською міськрадою та Покровською міською військовою адміністрацією ( Донеччина).

✍️ Документ скріпили своїми підписами в.о. Хустського міського голови Василь Губаль та начальник управління Покровської МВА Олег Фролов.

👉 У своєму виступі представник Покровської громади окреслив поточну ситуацію у рідному місті та висловив подяку депутатському корпусу Закарпатської обласної ради, зокрема депутатам Василю Дем’янчуку, Мирославі Ливч та Петру Добромільському за сприяння у релокації тамтешніх медико-соціальних закладів у Закарпаття.

☝️ Покровськ майже щодня обстрілюють вороги, тож люди, які потребують особливої уваги, мають змогу проходити лікування та реабілітацію у безпечному місці.

👌 Зі свого боку Василь Губаль повідомив про два проєкти, реалізація яких дасть змогу на Хустщині організувати прихисток для переселених українців.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар