В Хустську районну лікарню привезли дезинфікуючу рамку для тамтешніх медиків

липня 11 / 2020
В Хустську районну лікарню привезли дезинфікуючу  рамку для тамтешніх медиків

Такі благодійні кроки назустріч один одному у міжнародній співпраці подвоюють і радість, і успіхи громад

Про це відзначив голова облради Михайло Рівіс під час робочої поїздки на Хустщину, де разом із депутатом облради Мирославом Білецьким завітали у Хустську районну лікарню, куди також привезли дезинфікуючу рамку для тамтешніх медиків. Тут їх зустрів директор Хустської центральної районної лікарні Михайло Пристая. Він відзначив необхідність такого подарунку, який нині, як мовиться, на вагу золота, адже допоможе лікарю чи медсестрі вийти із зони ризику продезинфікованим і це убезпечить родини та інших людей від поширення важкої інфекції. Все це працює просто: у рамці відбувається розприскування дезінфікуючого розчину протягом декількох секунд і прохід через рамку запобігає виносу вірусу з приміщення. Розмістять його в інфекційному відділенні райлікарні.

Наразі тут перебуває 50 осіб із підозрою та підтвердженим діагнозом коронавірусної хвороби.

– Партнерство між Устецьким краєм і Закарпаттям успішно розвивається, дружба міцнішає. Адже коли друг підкладає своє плече без будь-яких розрахунків, міркувань, то це безцінно, – наголосив Михайло Рівіс, додавши, що «такі кроки назустріч один одному роблять стосунки між партнерськими громадами щирішими, відвертішими, вони подвоюють і радість, і успіхи».

На завершення М.Рівіс відзначив, що незабаром в область надійдуть три медичні автомобілі – благодійний подарунок від Краю Височина Чеської Республіки.
В Хустську районну лікарню привезли дезинфікуючу  рамку для тамтешніх медиків
В Хустську районну лікарню привезли дезинфікуючу  рамку для тамтешніх медиків

Пресслужба облради
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар