Проблемні питання реорганізації комунальних медзакладів у кластерну лікарню обговорили в міськраді Ужгорода

квітня 01 / 2024

Терміни, коли має завершитися процедура створення кластерного медичного закладу в Ужгороді, проблемні питання для завершення процесів реорганізації, заходи щодо відкриття реабілітаційного відділення обговорили днями на черговому засіданні робочої групи у міськраді.

Присутні заслухали голову комісії з реорганізації, керівник Ужгородської міської багатопрофільної клінічної лікарні Олег Голуба, який повідомив, що вже зроблено для приєднання 4 комунальних медичних закладів: Центральної міської клінічної лікарні, міської поліклініки, міського пологового будинку та міської дитячої лікарні, на цьому етапі знаходиться процес. реорганізації медичних закладів і які дії ще потрібні, щоб завершити процедуру і почати функціонувати кластерний медичний заклад.

Наразі, зокрема, продовжується робота з формування актів передачі матеріально-технічної бази медичних закладів, які приєднуються, акти повинні бути сформовані до кінця квітня та затверджені на черговій сесії міської ради.

Міський голова Богдан Андріїв попросив вивчити питання відкриття реабілітаційного відділення, яке має функціонувати у структурі кластерного медзакладу відповідно до вимог НСЗУ.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар