Створення медичного кластерного закладу обговорили на онлайн-зустрічі в міській раді

березня 27 / 2024


Про стан реорганізації медичних закладів, який шляхом приєднання до Ужгородської міської багатопрофільної клінічної лікарні загального кластерного закладу, вийшов напередодні під час онлайн-зустрічі, ініційований Західним міжрегіональним департаментом НСЗУ.

В обговоренні взяли участь заступник міського голови Іван Завидняк, начальник управління охорони здоров’я та цивільного захисту населення Ярослав Глагола та його заступниця Ірина Столярова, голова комісії з реорганізації.медичних закладів Євген Голуб, керівники міських лікувально-профілактичних закладів, директорка Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ Тетяна Кудік та начальниця управління у Закарпатській області Надія Михайловська.

Представників Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ ознайомили з етапами створення кластерного закладу, директивними документами, результатами обговорень робочої групи, що продовжує працювати над створенням кластерної лікарні, інформує управління охорони здоров’я та цивільного захисту населення Ужгородської міськради.

Тетяна Кудик схвалила підхід міської влади до процесу реорганізації та закцентувала на моменти, які необхідно врахувати до завершення процесу реорганізації, а також: обов’язкову процедуру взаємодії з Державною податковою службою, отримання витягів із ЄДР, забезпечення міською владою «фінансової підтримки» на перехідний період. при підписанні договорів вже створеним кластерним закладом із НСЗУ. Ознайомила присутніх із пакетами НСЗУ та вимогами до пакетів при підписанні договорів, наголосила про прийнятому додатковому пакеті – зубопротезування військових, за якими можна укладати контракти медичним закладам, які мають у своєму складі стоматологів та надають стоматологічні послуги.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар