Прикордонники Чопського загону стали на заваді намірам дев’ятьох правопорушників, які вирішили у незаконний спосіб залишити територію України

січня 09 / 2024
НА КОРДОНІ ЗІ СЛОВАЧЧИНОЮ ЗУПИНИЛИ ДЕВ'ЯТЬ ПРАВОПОРУШНИКІВ

Прикордонники Чопського загону стали на заваді намірам дев’ятьох правопорушників, які вирішили у незаконний спосіб залишити територію України.

✅️Вранці одна з фотопасток зафіксувала рух невідомого, що наближався до держрубежу в районі населеного пункту Оноківці Ужгородського району. Особу вдалося розшукати у лісі за допомогою безпілотника. Оператор вказав прикордонному нарядові місце знаходження чоловіка, якого затримали за кількасот метрів від українсько-словацького кордону.

✅️Іншого правопорушника зафіксувала камера відеоспостереження на ділянці відділу «Новоселиця». Він встиг подолати загороджувальний паркан, але втекти від прикордонного наряду чоловікові не вдалося.

✅️Ще двох правопорушників викрили військовослужбовці цього ж відділу у ході проведення перевірочних заходів. Особи не могли пояснити мету перебування у прикордонні, а згодом зізналися у справжніх намірах.

✅️Двох чоловіків, які прямували в бік Словаччини, затримав прикордонний наряд відділу «Великий Березний». Виявилося, що затримані уже не вперше потрапляють у поле зору прикордонників. Їх затримували напередодні на ділянці цього ж підрозділу.

✅️Кілька правопорушників вдалося зупинити прикордонникам відділення «Кам’яниця» у співпраці зі словацькими колегами. Прикордонний патруль виявив у горах доріжку слідів від декількох осіб. Прикордонники розпочали пошук і проінформували про вірогідний напрямок руху правоохоронців Словаччини. Згодом словацькі прикордонники повідомили, що за наданою інформацією затримали трьох громадян України.

Затриманих доправили у прикордонні підрозділи з метою з’ясування усіх обставин справи та притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». На кордоні зі Словаччиною зупинили дев’ятьох правопорушників
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар