Подарунки для найменших: Ноутбуки, іграшки та солодощі, а ще багато посмішок та радості (відео)

грудня 13 / 2023


Ноутбуки, іграшки та солодощі, а ще багато посмішок та радості. Представники Міжнародних поліцейських асоціацій Румунії та Австрії вручили подарунки п’ятьом дітям, батьки яких загинули на війні.

Потішити дітей воїнів іграшками, смаколиками та канцелярським приладдям вдалося завдяки міжнародній співпраці. Подарували їм те, що потрібно наразі для навчання та для цікавого проведення часу.

Після цього на дитячих обличчях з’являлися посмішки й нотки радості. Діти — це наше щасливе майбутнє. Тільки через розв’язану російськими загарбниками страшну й кровопролитну війну щастя їм нині усміхається рідко, а доля рідко дарує подарунки. Тож міжнародні представники вирішили подарувати дітям віру у дива. Мами дітей кажуть, подарунки справжні й від щирого серця.

Дружини полеглих захисників, щиро дякують за підтримку та кажуть, їм приємно, що про них та їхній дітей не забувають. Наступний етап проекту відбудеться вже у квітні. Також обговорюватимуть можливість проведення екскурсій та різних заходів для підтримки дітей.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар