Сьогодні до Дія.City приєдналися вже близько 740 компаній, у яких працюють майже 60 тисяч фахівців

грудня 13 / 2023

💪 Про переваги спеціального правового режиму Дія.City для розвитку ІТ-індустрії, актуальні потреби галузі й підтримку технологічного бізнесу з представниками IT Cluster Transcarpathia спілкувалися заступник очільника області Олександр Пацкан, команда Мінцифри та проєктного офісу Дія.City.

💬 «З оновленням складу керівництва ІТ-кластер перезапускається. Тож ми спільно набираємо обертів і починаємо працювати над новими проєктами. Обласна військова адміністрація продовжує підтримувати спільноту, щоб розвивати цю сферу в регіоні, підтримувати економіку та захисників», – зазначив Олександр Пацкан.

Також він додав, що сьогодні одним з ефективних інструментів для покращення роботи айтівців і ведення бізнесу в нашій області може стати Дія.City зі спеціальною системою оподаткування, залучення інвестицій, з гарантіями захисту інтелектуальних прав тощо.

Сьогодні до Дія.City приєдналися вже близько 740 компаній, у яких працюють майже 60 тисяч фахівців 🫶🧑‍💻

✔️ Докладніше про умови резидентства в системі під час зустрічі з представниками Закарпатського ІТ-кластера розповіла керівниця проєктного офісу Дія.City Наталя Денікеєва.

До обговорення також долучилися legal-lead проєкту Дія.Сity Олексій Добронравов, керівниця напряму онбордингу в Дія.City Іуліанія Новікова, юрист з питання бронювання у Дія.City Денис Перевезій та лід освітніх проєктів в ІТ Мінцифри Діана Ракус.

Після цього зустріч продовжили у форматі «питання-відповідь»📍

Олександр Пацкан подякував команді Мінцифри та проєктного офісу Дія.City за готовність посилювати підтримку ІТ-індустрії на Закарпатті в умовах повномасштабної війни 🤝
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар