Зі студентами факультету суспільних наук УжНУ з нагоди Дня політолога поспілкувався Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА.

вересня 13 / 2023

Під час зустрічі йшлося про роботу керівництва області, проблеми й перспективи політичного лідерства, також порушили й інші теми, які цікавили молодь.
➡️ Зокрема, Василь Іванчо зосередив увагу на різниці між функціональними обов’язками ОВА й обласної ради, їхніми ролями в суспільстві та вплив рішень на регіон. Йшлося і про реформу децентралізації, розподіл повноважень, роботу в умовах воєнного стану.
💬 «Сьогодні діяльність у політичному та державному секторі потребує особливої підготовки, витримки, наявності необхідних навичок та знань», – підкреслив заступник голови ОВА.
Також він розповів про підтримку захисників, спрямування коштів на посилення їхнього матеріально-технічного забезпечення з бюджетів, співпрацю з міжнародними партнерами в напрямку створення житла для ВПО, релокацію бізнесу й інші проєкти, котрі втілює команда адміністрації.
☝️Насамкінець Василь Іванчо відповів на питання студентів і наголосив, що лише праця, наполегливість, вимогливість насамперед до себе може дати бажаний результат: стати лідером в тій чи тій сфері.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар