Представники закарпатських громад переймають досвід своїх колег з Волині

вересня 13 / 2023

У «U-LEAD з Європою» організували офлайн-візит з обміну досвідом представників територіальних громад Львівської та Закарпатської областей, які вивчають кращі практики підтримки та співпраці з бізнесом на прикладі громад Волині. В рамках візиту вони відвідають Нововолинську, Устилузьку та Прилісненську територіальні громади.
У навчальній поїздці від Закарпаття беруть участь представники з Холмківської, Білківської, Горінчівської, Великолучківської, Дубівської, Колочавської, Костринської територіальних громад.
✍️Сьогодні делегація вже встигла побувати у Нововолинській територіальній громаді, де ознайомилася з кращими практиками співпраці з бізнесом. У громаді будують сучасний індустріальний парк «NOVO», створення якого це результат тісної співпраці бізнесу з муніципалітетом. Представникам громад розповіли історію створення парку та показали процес будівництва його приміщень.
У Нововолинській громаді багато уваги приділяють запрошенню релокованого бізнесу на свою територію. Одним із таких успішних прикладів є підприємство, яке переїхало в Нововолинськ з Маріуполя та успішно інтегрувалася в місто. Також учасники візиту відвідали фермерське господарство «Дари Волині», яке є позитивним прикладом використання муніципалітетом інструменту залучення грантових коштів у бізнес.
Маємо ось такий насичений перший день навчального візиту! Сподіваємося, що такі навчальні візиту надихатимуть представників громад на нові проєкти та ініціативи, які вони реалізовуватимуть у партнерстві з бізнесом!
Холмківська територіальна громада Білківська Сільська Рада Горінчівська територіальна громада Дубівська селищна територіальна громада - офіційна сторінка Колочавська територіальна громада Костринська територіальна громада
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар