Керівник Закарпатської обласної прокуратури поспілкувався з ув’язненими в ДУ «Закарпатська УВП (№ 9)» під час особистого прийому

жовтня 03 / 2022

Керівник Закарпатської обласної прокуратури Володимир Говоруха відвідав держустанову «Закарпатська УВП (№ 9)» та здійснив особистий прийом ув’язнених. Візит відбувся за участі начальника галузевого відділу Віктора Дочинця та прокурора відділу Романа Лемака.
Питання в’язнів під час особистого прийому стосувалися процесу розгляду кримінальних проваджень щодо них. Скарг щодо умов утримання, порушень конституційних прав громадян чи законодавства під час перебування в УВП не надходило.
Також в.о. керівника Установи Ігор Туркалевич ознайомив очільника прокуратури з роботою організації, було здійснено обхід камерних приміщень, проведено бесіди з особами, які там утримуються, оглянуто стан і забезпечення медичної частини та харчоблоку. Крім того, керівник прокуратури поспілкувався із засудженими до довічного позбавлення волі, які тримаються в ізольованому секторі з максимальним рівнем безпеки.
Наприкінці візиту Володимир Говоруха зосередив увагу керівництва ДУ «Закарпатська УВП (№ 9)» на першочергових робочих питаннях та наголосив на необхідності докласти максимум зусиль задля недопущення будь-яких порушень чи неправомірних дій на території установи.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар