Учень Ракошинської ЗОШ І-ІІІ ступенів за результатами ЗНО набрав по 200 балів у трьох дисциплінах

жовтня 03 / 2022
\
Володимир Чубірко зустрівся з освітянами Великолучківської ТГ з нагоди Дня вчителя. Кращих педагогів, а також колективи шкіл і ДНЗ голова Закарпатської обласної ради разом з керівником громади Василем Коштурою нагородив грамотами і подяками.
Особливими успіхами цього року відзначилася Ракошинська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Двоє її учнів за результатами ЗНО набрали максимальну кількість балів. Це Анастасія Пеца та Олександр Устінов. При чому останній зміг здобути по 200 балів аж у трьох дисциплінах.
Чотирьом вчителям, які підготували цих випускників, Володимир Чубірко особисто подякував за підготовку таких здібних школярів.
- Вчителі у наш складний час виконують надважливу місію – виховують справжніх патріотів, які невдовзі візьмуть на себе відповідальність за долю України. Велика вдячність вам за те, що робите. Успіхи ваших випускників – це майбутнє нашої держави. Також хочу подякувати за людяність і добре серце усім освітянам. Адже з самого початку військової агресії росії ви взялися волонтерити і прийняли у себе велику кількість вимушених переселенців, - сказав під час зустрічі Володимир Чубірко.
Також керівник облради нагородив грамотою директорку Великолучківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Надію Рубіш. Ця школа прийняла на проживання велику кількість вимушених переселенців. Був період, коли тут одночасно проживало близько 300 осіб.
Всього на території Великолучківської ТГ знаходиться 11 дошкільних навчальних закладів і 12 шкіл. Виховний і навчальний процес забезпечують понад 300 педагогів.
Володимир Чубірко подякував учителям за працю та побажав подальших успіхів у їх професійному зростанні.
Пресслужба Закарпатської обласної ради
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар