Новини по нашому 479 Переглядів 0 Рейтинг

На базі Угольских букових пралісів КБЗ, проведено виїздний практичний захід для працівників Закарпатської обласної військової адміністрації

листопада 04 / 2023

НА БАЗІ КАРПАТСЬКОГО БІОСФЕРНОГО ЗАПОВІДНИКА ПРОВЕДЕНО ВИЇЗДНИЙ ПРАКТИЧНИЙ ЗАХІД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
2 листопада 2023 року, на базі Угольских букових пралісів Карпатського біосферного заповідника, проведено виїздний практичний захід для працівників Закарпатської обласної військової адміністрації з фахівцями управління ДСНС України у Закарпатській області на тему "Безпека туристів на гірських територіях".
Інформаційний супровід та презентацію матеріалів щодо діяльності Карпатського біосферного заповідника та про збереження й популяризацію об'єкту Всесвітньої природної спадщини ЮНЕСКО "Букові праліси і давні ліси Карпат та інших регіолнів Європи" провів заступник директора біосферного заповідника, професор Федір Гамор.
Різні практичні аспекти із безпеки туристів у горах, опрацьовано на еколого-туристичному маршруті через букові праліси до Карстового моста.
Захід успішно проведено за сприяння Департаменту екології та природних ресурсів ОВА.
В роботі заходу взяли участь керуюча справи Закапратської ОВА Руслана Натурчак та начальниця управління туризму та курортів ОВА Маріанна Готра.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар