Новини по нашому 720 Переглядів 0 Рейтинг

До еколого-освітнього центру «Центр Європи» завітали першокласники (Фото)

листопада 02 / 2023

Граючись, вивчали біорізноманіття заповідника🦡🌳
В кінці жовтня до еколого-освітнього центру «Центр Європи» завітали першокласники з селища Ясіня. Для дітей екоосвітяни підготували цікаву програму перебування.
Розпочали з показу презентації про тварини та рослини заповідника.🪱🍁 Презентація містила відеоролики зі звуками🎼 тварин. Далі діти спробували зімітувати поведінку різних диких тварин, чим розвеселили своїх однокласників.
Потім перейшли до логічних ігор:
✅«Екологічний світлофор»;
✅«Можна-не-можна».

З невеличкими іграшковими жабками 🐸 влаштували справжні «Жаб’ячі перегони», а з настільною грою «Подорожуй Карпатами» мандрували карпатськими вершинами⛰.

Тваринний світ річки Тиса та живлення птаха баклана вивчали граючи в ігри «Іхтіолог» та «Баклан».

Найцікавішою для дітей стала гра з новеньким різнокольоровим ігровим парашутом. З його допомогою діти відгадували, де зимують звірі🐇. Іншим завданням було втримати м’ячик🥎 на парашуті, для чого знадобились спільні зусилля всього класу.

Школярики стали першими відвідувачами інформаційної виставки🖼, присвяченої кажанам🦇. Для заповідника виставку надав Інститут еколого-релігійних студій #nstitute_of_Ecological_and_Religious_Studies_IERS, з яким у нас склалась плідна співпраця.
#55_років_Карпатському_заповіднику
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар