Поблизу кордону з Словаччиною затримали чотирьох правопорушників

жовтня 25 / 2023



Учора військовослужбовці відділу «Ужгород» спільно з курсантами, які перебувають на посиленні підрозділів, зупинили на півшляху до кордону дві групи правопорушників призовного віку.

✅️Перших двох чоловіків виявили на околиці міста Ужгород під час проведення перевірочних заходів. Киянин та закарпатець прямували в бік держрубежу. Вони не мали при собі документів, що посвідчують особу. У ході опитування обидва визнали намір незаконно перетнути кордон, аби дістатися Словаччини, а звідти – інших країн ЄС.

✅️Ще двох чоловіків, також киянина і закарпатця, затримали в районі населеного пункту Оноківці Ужгородського району. Повертаючись після служби до підрозділу, прикордонний наряд разом з курсантами вишів МВС помітили двох підозрілих осіб, які рухалися у бік державного рубежу. Один з них не мав при собі жодних документів. Затримані зізналися, що мали на меті у темряві пробратися з України до Словаччини.

Затриманих доставили до прикордонних підрозділів. Після встановлення обставин їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України.

❗️До слова, курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України та вишів системи МВС, які наразі проходять практичну підготовку у Чопському та Мукачівському загонах, значно посилили підрозділи охорони кордону. Так, впродовж вересня-жовтня прикордонними нарядами обох загонів спільно з курсантами НАДПСУ та вишів МВС було затримано дві сотні правопорушників.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар