Робоча зустріч з Алексом Ровтом, Почесним консулом України в угорському Сегеді, підприємцем і меценатом, та засновником компанії «Шато Чизай» Геннадієм Гутманом

жовтня 28 / 2023

Економічний клімат Закарпаття в умовах воєнного стану й перспективи регіонального розвитку – головні теми розмови.
❗️Зараз наш регіон – лідер в Україні за темпами економічного зростання, за рівнем безпекової ситуації та довіри бізнесу до державних інституцій.
✔️Релоковані суб’єкти господарювання за 2022 рік тільки до місцевих бюджетів сплатили 21 млн грн, а за дев’ять місяців цього року – вже майже 81 млн грн.
✔️За 9 місяців 2023 року кількість юридичних осіб зросла до 27 913 осіб (+670 до 2022 р.), а підприємців – до 50 151 особи (+1 826).
Під час зустрічі Алекс Ровт зазначив, що ці зміни відчувають місцеві підприємці та релокований бізнес, про це говорять за межами Закарпаття і в прикордонних країнах ЄС. Для нас довіра платників податків – це важливий показник ефективності прийнятих управлінських рішень.
Подарував Алексу Ровту та Геннадію Гутману нову візитівку Закарпаття – першу сіль, добуту в Тереблянському родовищі.
Подякував Алексу Ровту за увагу до нашого регіону та всебічну підтримку. Домовилися підтримувати зв’язок і взаємодіяти в низці важливих для Закарпаття питань.
Категорія : Культура


Залишити Коментар