На Закарпатті відбулася робоча зустріч голови Закарпатської ОВА з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль (ВІДЕО)

жовтня 26 / 2022
Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні та уродженець та почесний громадянин міста Мукачево, відмий угорсько-американський підприємець та меценат Алекс Ровт здійснили робочий візит на Закарпаття. По-приїзді вони провели робочу зустріч з головою Закарпатської ОВА, головою Закарпатської облради В.Чубірко та неоминули місто Мукачево.
На Закарпатті відбулася робоча зустріч  голови Закарпатської ОВА з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль (ВІДЕО)
На Закарпатті відбулася робоча зустріч голови Закарпатської ОВА з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Міхаелем Бродським та відомим меценатом Алексом Ровтом. Обговорювалися питання налагодження взаємодії між Посольством та ОВА, підтримки проєктів розвитку економіки краю, ВПО та реабілітації військових, котрі отримали поранення в зоні ведення бойових дій. Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні проанонсував готовність до налагодження зв’язків. У свою чергу наш земляк Алекс Ровт зазначив, що передає благодійну допомогу у розмірі 500 тис. грн, яку планують розподілити серед сімей загиблих закарпатських бійців. Завітали також і у Закарпатську обласну раду, де пройшла зустріч з головою облради Володимиром Чубірко та першим заступником Андрієм Шекетою. Голова обласної ради розповів ізраїльському послу про взаємодії Закарпаття з єврейською громадою та заявив про готовність співпраці обласної ради у всіх можливих українсько-ізраїльських ініціативах. В рамках поїздки не оминули й місто Мукачево, де відвідали місцеву синагогу, а також оглянути кухню, в стінах якої близько 200-сот переселенців отримують обіди кожного дня. Також відвідали єврейський меморіал де детальніше розповіли про діяльність посольства та надану ними благодійну підтритмку. Мукачево було не останньою зупинкою в робочій поїздці. Далі вони вирушили в місто Берегово де були заплановані заходи в мерії міста. Примітно, що вочевидь зважаючи на останні події в мукачівській міській раді,чи то щільний графік, чи інші причини,часу на зустріч з міською владою Мукачева заплановано не було.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар