Черговий важливий крок для розвитку виноробної галузі та зміцнення економіки Закарпаття - Віктор Микита

липня 19 / 2023

Черговий важливий крок для розвитку 🍇 виноробної галузі та зміцнення економіки Закарпаття.
Сьогодні разом із засновником компанії «Шато Чизай» Chizay Геннадієм Гутманом відкрили на Берегівщині новостворене підприємство повного циклу, що спеціалізується на виготовленні й розливі коньяків, а також напоїв за коньячною технологією.
Віра в Україну, власні сили, свою команду і всебічна підтримка держави стали основою для прийняття рішення щодо інвестування в нове виробництво в нашому регіоні.
Завдяки відкриттю підприємства повного циклу (викурка та витримка виноградних спиртів, купажування, післякупажна обробка й відпочинок напоїв, а також розлив готових напоїв у споживчу тару) створили 30 робочих місць.
Потужність виробництва становить 600 000 л одночасного зберігання коньячних спиртів та дистилятів та 2,5 млн умовних пляшок (0,5 л) на рік коньяків і міцних напоїв за коньячною технологією.
☝🏻 Знаково, що це підприємство започатковане в умовах воєнного стану. Ми показуємо всім, що інвестиції в Закарпаття – шлях розвитку в сприятливому економічному кліматі, надійне партнерство та всебічна підтримка з боку всіх залучених інституцій. Це зміцнення спроможності громади і підтримка наших бійців, які щоденно героїчно захищають країну від окупантів.
Щиро дякую засновнику компанії «Шато Чизай» Геннадію Гутману та його команді за цей сміливий крок і віру в наш край. Упевнений, що компанія буде зростати й розвиватися разом з усією виноробною галуззю Закарпаття.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар