У Чехії зняли більшість карантинних обмежень

травня 26 / 2020
У Чехії зняли більшість карантинних обмежень
У Чехії зняли більшість карантинних обмежень. При цьому діючими залишили суворі заходи тільки в одному регіоні. Про це повідомляє Novinky.

«Тепер в Чехії дозволені масові заходи за участю до 300 осіб. Більше не обов’язково носити маску на вулиці, але зберігається масковий режим в приміщенні — в громадських місцях і транспорті. Маски не обов’язкові в офісах, якщо працівники перебувають більш ніж у двох метрах один від одного, а також в школах. Навчання відновили поки тільки першокласники та учні випускних класів — з обмеженням до 15 учнів в класі. Ресторани і бари також відновили роботу, але поки можуть бути відкритими до 11 вечора. Заклади, які продають їжу на винос, повинні подбати, щоб клієнти з придбаним товаром відходили від нього на мінімум 10 метрів, щоб не заважати новим покупцям», — зазначається в повідомленні.



Магазини та перукарні здійснюють температурний контроль. У зоопарках і ботанічних садах діє обмеження на кількість відвідувачів за день — не більше 150 на га площі.

«Наступний етап ослаблення обмежень в Чехії заплановано на 8 червня — дозволять заходи за участю до 500 осіб, а після 22 червня, коли ситуація не погіршиться, — до тисячі. У той же час заборона на великі масові події, швидше за все, збережеться до кінця літа», — йдеться в повідомленні.
Категорія : Світ


Залишити Коментар