Група безробітних активістів 24 липня організовують акцію “За права та свободи!”

липня 22 / 2021

24 липня у всіх містах України група безробітних псевдоактивістів та провокаторів у обличчі давно зашкварених Остапа Стахіва та Кирила Стремоусова організовує акцію “За права та свободи!” з абсурдними слоганами про боротьбу з примусовою вакцинацією та карантинними обмеженнями.
Рівень організації дійшов до такого, що Стахів навіть відкрив фінансовий збір та просить небайдужих профінансувати його діяльність та дати кошти на банери, плакати та рекламу, проте, судячи з постійного оновлення повідомлень про збір коштів, охочих викинути гроші на вітер не так багато, як очікувалося...
Цікавим є те, що будучи засновником громадської організації “Ідея нації”, для фінансової допомоги, Стахів вказує свій особистий банківський рахунок. Невже за майже 10 років існування його організації він так і не спромігся створити окремий рахунок для “благодійних надходжень” — питання риторичне.
Бігаючи з регіону в регіон, розмахуючи журналістським посвідченням невідомого походження, Стахів наче по команді з'являється в тих містах, де рівень напруги серед громадськості доходить до свого піку, та тільки “підливає масла в вогонь” загострюючи її та спонукаючи людей до радикальніших, активніших дій.
У березні, приїхавши стати на захист засудженого до 6 років тюрми за «смертельну» ДТП псевдоактивіста з ГО «Доста» Павла Павлова та не спромігшись активізувати його закарпатських прихильників для оргнізації чергових провокацій – надто очевидною була кримінальна складова цього процесу, Стахів та Стемоусов направились до Іршавської лікарні, де вони у прямій трансляції з місця події, прориваючись без масок в режимне інфекційне відділення, намагалися переконати громадськість, що велика кількість хворих на COVID-19 на Іршавщині – обман. У підсумку заходу обох організаторів «прийняла» іршавська поліція.
Цілком очікувано, адже у 2020 році Стахів спричинив ряд інцидентів в контексті пандемії COVID-19. 9 травня Стахів увійшов до приміщення Чернівецької обласної клінічної лікарні без засобів індивідуального захисту та намагався потрапити до інфекційного відділення. Лікар Центральної міської клінічної лікарні Івано-Франківська Тарас Масляк повідомив, що судитиметься із Стахівим через наклеп. В Івано-Франківську поліція проводить перевірку за фактом законності ревізій Стахівим лікарень, де приймають хворих з підозрою на COVID-19. Також Stopfake (1 та 14 травня) та VoxUkraine (у травні та червні) звинуватили Стахіва у поширенні фейків та маніпуляцій про коронавірус.
У Львові справжню суть О.Стахіва розкусили давно, а тому додатковою «характеристикою» може стати відео про те, як львів’яни запакували це людське «сміття» в сміттєвий контейнер:



Колегою Стахіва по організації різних провокацій став такий собі Кирило Стрємоусов з Херсона. У стрімі з лікарні він часто зривається з української мови на російську. І з «характеристики» з того ж таки сайту «Чесно» стає зрозуміло чому: Проросійський активіст. Кандидат на посаду Херсонського міського голови.
Його ім'я є на сайті «Миротворець». У 2013 році був одним з організаторів пробіжок «Спасибо за Победу» у Херсоні. У січні 2016 року став співзасновником ГО “Український центр екологічної самооборони”. Іншим співзасновником був Юрій Клейнос, якого звинувачують у державній зраді. У лютому 2017 року під час бійки у міській раді бив поліцейського. 21 травня 2018 року - розстріляв людину з травматичного пістолету в Генічеському районі. 8 жовтня 2018 року - очолив херсонський осередок Соціалістичної партії України. 6 квітня 2018 рік - напав на конвой СБУ. 18 січня 2019 року був у складі групи, яка вчинила стрілянину в редакції газети Новий День у Херсоні. За це отримав підозру за статтею хуліганство. 18 червня 2020 року напав на журналіста Дмитра Багненка і фігурував у кримінальній справі за статтею про перешкоджання роботі журналіста. У серпні 2020 року СБУ проводила обшуки у Стремоусова, в рамках кримінального провадження щодо викриття агентурної мережі ФСБ.
Саме ці персонажі докладають найбільше зусиль, аби «розхитати», дестабілізувати ситуацію в регіонах причому, бажано, – надати заворушенням всеукраїнського масштабу
За “випадковим” збігом обставин, відомими дії провокаторів стають завдяки розголосу їх про діяльність на каналах Медведука, що досить нетипово для “борців за права та свободи українців” та патріотів, а сумнівні біографії Стахіва та Стремоусова їх містичне перебування саме в тих містах де є підґрунтя для провокацій, залишає за собою відчутний російський присмак
Подумайте, чи хотілося б Вам стати знаряддям у руках проросійських провокаторів, які Вашими руками вистилають собі шлях до російських фінансів...
Категорія : Україна


Залишити Коментар