Маленькому жителю Закарпаття потрібна термінова допомога

липня 23 / 2021

Друзі!❗❗❗ Потрібна допомога маленькому Юлію🙏🙏
Біда прийшла у сім’ю Корокош із смт Вилок. 9-місячний Юлій захворів на кір. Майже два роки хлопчик гармонійно ріс і розвивався, коли раптово почав слабнути. Не мав сил ходити і рухатись. Батьки вдарили на сполох і з’ясували, що на тлі перенесеної у ранньому віці інфекції в малюка розвився післякоровий енцефаліт.
Батькам відмовили у лікуванні дитини у Дебрецені, у Будапешті, але знайшовся український лікар, який вже лікує діток із таким діагнозом. За його словами, у маленького закарпатця є шанси на одужання, вже на початковому етапі лікування і батьки, і лікар побачили позитивну динаміку. Малюк, який за понад місяць не видав жодного звуку, почав плакати, за понад місяць відсутності будь-якого руху ручок і ніжок, він почав ними ворушити.
Маленький Юлій потребує щомісячної терапії. Лише на аналізи та ліки родині необхідно щонайменше 70 тисяч гривень. А терапія триватиме близько трьох років.
Батьки та близькі просять усіх небайдужих про допомогу! Кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство, на щасливе життя. Разом ми можемо подарувати усе це маленькому закарпатцю.🙏🙏
Щоб допомогти родині, можна перерахувати кошти за такими реквізитами: 5168-7422-4220-1568 (Приват Банк)
тел. +380 68 681 1869 (батько Юлій)





Категорія : Україна


Залишити Коментар