Навіщо дискредитований львівський псевдоактивіст-провокатор приїхав на Закарпаття?(відео)

березня 15 / 2021

Днями на Закарпаття завітав скандальновідомий активіст Остап Стахів.

Однією з причин візиту на Закарпаття став захист вбивці з ГО «Доста» Павла Павлова, який насмерть збив людину. Днями суд визначив міру покарання вбивці - 6 років в’язниці.

Нагадаємо, Павло Павлов збив людину біля ресторану «Кілікія», після чого залишив її помирати, а сам відвіз автівку до батьків, де воно того ж вечора і згоріла.

Низка експертиз вказувала на причетність Павла до злочину - це і покази свідків, молекулярне дослідження фарби на згорівшому автомобілі, сигнал стільникових в момент ДТП з визначеною геолокацією тощо.

На захист вбивці став львівський активіст-заробітчан Остап Стахів. Скандальний проплачений блогер розпочав свій візит на Закарпаття із акцій протесту під судом, після чого почав розхитувати ситуацію в медичній галузі краю.

Остап Стахів відомий у Львові як керівник Громадської організації “Ідея нації”, його часто можна побачити на різноманітних пікетах та акціях протесту сумнівного характеру. Свого часу, намагався балотуватися до Верховної Ради, як самовисуванець з метою підзаробітку.

У 2015 році псевдоактивіст Стахів невдало кандидував на посаду мера Винників від УРП. У 2019 році балотувався у Львові до Верховної Ради та набрав 1,2% голосів виборців. У 2020 році балотувався на посаду мера Львова, втім його підтримали лише 826 виборців (0,36% від тих, хто взяли участь у голосуванні).

Славу також нажив будучи кинутим в смітник і облитий зеленкою за ймовірну причетність до організації замовних пікетів. Останнім часом активно заперечує існування коронавірусу.

Під час карантину Остап Стахів неодноразово влаштовував провокації у лікарнях Львова та інших міст, транслюючи їх у соцмережі і переконуючи своїх підписників у тому, що пандемія коронавірусу – це вигадка.

Такі дії псевдоактивіста пояснюються також його прихільністю проросійських блогерів, які активно працюють над дискредитацією пандемії з метою більшого поширення вірусу в Україні та створення колапсу медичної системи - в серпні 2020 року він активно підтримував проросійського агітатора Кирила Стремоусова з Херсону, в якого за підозрою в сепаратизмі проводила обшуки СБУ.

Ще в 2018 році Стахіва у центрі Львова прості люди кинули до смітника та облили зеленкою за організацію замовних сюжетів та проплачених розслідувань.

Схожі провокації в медичній галузі чоловік робив і на Івано-Франківщині, де нині катастрофічна ситуація з ковідом, введено червону зону та є гостра нестача в медиках та ліжко місцях. Звідти чоловіка з ганьбою прогнали місцеві жителі.

Псевдоактивізм призвів до повної дискретитації Стахіва на рідній Львівщині та сусідній Франківщині, тож ловити хайп чоловік вирішив на Закарпатті, а саме в Іршавській ЦРЛ.

Саме тому вчора львів’янин Стахів, не нахайпувавшись на захисті вбивці з ГО «Доста», увірвався до інфекційного відділення лікарні на Закарпатті, де лікують хворих на коронавірус. Він намагався показати, що в лікарні немає хворих, а коронавірус - вигадка. При тому, що ліжкофонд відділень відведених для лікування ковід хворих заповнений на Закарпатті на понад 95%.

Стахів якимось чином потрапив до Іршавської районної лікарні і ходив по палатам, намагаючись показати, що ніякого коронавірусу немає і палати не переповнені хворими.
Насправді, хворі на коронавірус лежали в зовсім інших відділеннях. Як наслідок провокатора затримали правоохоронці.

Громадськість обурена діями приїзжого активіста та просить посилити увагу правоохоронців на дії провокаторів,

Категорія : Політика


Залишити Коментар