На Закарпатті визначили переможців обласного етапу військово-патріотичної гри «Джура»

червня 09 / 2024
🇺🇦 На Закарпатті визначили переможців обласного етапу військово-патріотичної гри «Джура»

Протягом п’яти днів у селищі Великий Березний у таборових умовах змагалися 12 команд-роїв, а це близько 120 учасників з усіх куточків регіону.

💪 Витривалі, спритні та кмітливі, вони випробовували себе в орієнтуванні на місцевості, фізичній підготовці, стрільбі, перетягуванні линви і таборуванні. Також учасники впевнено долали смугу перешкод, демонстрували свої знання з історії, вміння надавати першу домедичну допомогу, навички тактичної медицини тощо.

🫡 Тематичні зустрічі, показові виступи та майстер-класи для них провели випускники обласного центру підготовки населення до національного спротиву, закарпатські рятувальники, поліцейські, кінологи та інші.

✔️ Переможців ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») привітали й відзначили Юрій Гузинець - заступник голови Закарпатської ОВА та очільник облради Роман Сарай.

За підсумками змагань найкращими стали рої:
🏆 «Фенікс» Хустського ліцею №3 (молодша вікова група);
🏆 «Карпатська січ» Бакошського ліцею ім. І. Франка (середня вікова група);
🏆 «Тур’яни» Тур’є-Реметівського ЗЗСО І-ІІІ ст. (старша вікова група).

❤️ Саме вони представлятимуть нашу область на всеукраїнському етапі військово-патріотичної гри «Джура», який у липні планують провести на Хустщині.

📸 ГУ ДСНС України в Закарпатській області, Закарпатський ОТЦК та СП
Категорія : Спорт


Залишити Коментар