Визначили переможців другого етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Джура»

червня 08 / 2024
Визначили переможців другого етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Джура»

💙💛 Сьогодні голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай та заступник голови обласної військової адміністрації Юрій Гузинець нагородили учасників другого (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Джура». Змагання відбувалися на території Великоберезної санаторної школи-інтернату.
👌 12 команд з усієї області упродовж п’яти днів жили в польовому таборі та проводили творчо-мистецькі конкурси, інтелектуальні ігри та різноманітні змагання: орієнтування, долання перешкод, підтягування, віджимання та качання пресу, стрільби, розбирання та складання автомату, перетягування линви. А ще тут були конкурси з патріотичної української пісні, надання першої домедичної допомоги та тактичної медицини.
🤝 «Впевнений, що діти від цього масштабного спортивного дійства отримали задоволення, гарний настрій та купу позитивних емоцій, - заявив голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай. - Адже «Джура» - це не просто гра для підлітків, де визначаються найкращі, найвлучніші, найспритніші чи найрозумніші. Завдяки цим змаганням виховується нове покоління українців: патріотів своєї країни, гідних, свідомих, із активною громадянською позицією, духовно багатих та фізично розвинених особистостей».
💪🏆 Переможцями другого (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Джура» стали команди «Фенікс» Хустського ліцею №3, «Карпатська січ» Берегівського району та «Тур’яни» Ужгородського району. Вони представлятимуть Закарпаття на загальноукраїнському етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької гри, що відбуватиметься у липні цього року в селі Осій Хустського району.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар