На Тячівщині відбувся підсумковий етап всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

травня 10 / 2023

РесурсFacebookTwitterEmailLinkedInWhatsAppTelegramSkypeViber
В Калинівському ліцеї відповідно до наказу та Положення про Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру,,Сокіл” (,,Джура”) 9 травня відбувся підсумковий етап Гри.


Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Джура» («Сокіл») – це системна форма позакласної роботи з національно-патріотичного виховання учнівської молоді, один з найважливіших заходів реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді.


В підсумковому етапі брали участь 10 роїв, які змагалися в 9 випробуваннях. Це стільки, скільки було колись порогів на Дніпрі. В давні часи ці пороги були страшною перешкодою на шляху до того, хто плив Дніпром на Січ. Вважалося, що справжнім козаком може зватися лише той, хто пройшов хоч раз у житті через пороги.


Всіх учасників Гри привітав директор ліцею Юрій Бойчук та сержант ЗСУ Євген Михалчич та побажали юним патріотам успіхів, наполегливої і справедливої боротьби у Грі.


Юні козаки змагались в таких етапах підсумкової гри «Сокіл» («Джура»)

1.Стрибунець

2.Метання на точність

3.Чехарда (перестрибування один через одного)

4.Вершник (їзда на велосипеді з перешкодами)

5.Переправа через «річку» по колоді

6. Таборування (Намет)

7. Віджимання з упору лежачи.

8.,,ВІДУН”

9. Творчо-мистецький звіт „Ватра” („Слава Героям”)

« Джура» – це дружба, наполегливість,воля до перемоги;

це чудова і чесна гра. Хай живе « Джура»!

Успішних стартів і переможного вам фінішу.

Сьогодні наші команди оцінювала компетентна суддівська бригада, яка уважно спостерігала за грою роїв. Виховник куреня «Червона калина» Оксана Попович, вчитель фізичної культури Вікторія Дінслер, вчитель історії Марія Дикун організували Гру згідно Положення про Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри,,Сокіл” (,,Джура”). За підсумками суддів переможцем Гри став рій «Патріоти». Гра «Сокіл» (« Джура») – це дружба, наполегливість,воля до перемоги,це чудова і чесна гра. Хай живе « Джура»! – розповідає Женя Тикач
Категорія : Спорт


Залишити Коментар