Керівники регіональних футбольних асоціацій зустрілися з Андрієм Шевченком

січня 18 / 2024

Із кандидатом на посаду президента УАФ мали змогу поспілкуватися й представники ЗАФ.



Зустріч з очільниками асоціацій футболу із Західної України ініціював сам Андрій Миколайович із метою налагодження подальшої співпраці. У ході розмови було порушено актуальні питання із життєдіяльності виду спорту № 1 у нашій державі. Зокрема, А.Шевченко зазначив, що буде проведено оптимізацію штату працівників, які задіяні в Українській асоціації футболу. Вилучені від цього кошти спрямують на розвиток футболу.

У зустрічі від Закарпаття взяли участь голова ЗАФ Іван Дуран та член виконкому УАФ Мирослав Щербей. Зокрема, Іван Петрович зупинився на необхідності вирішити питання фінансового моніторингу УАФ, суддівства в українському футболу, розвитку дитячого футболу, а також відкликання ліцензії на проведення матчів прем’єр-ліги з вимогою встановити штучне освітлення на стадіонах «Минай» та «Авангард» (Ужгород). Щодо останнього, то Андрій Миколайович пообіцяв розглянути цю проблему на виконкомі Української асоціації футболу та ухвалити оптимальне рішення.

Присутні очільники регіональних асоціацій (Львів, Чернівці, Хмельницький, Рівне, Івано-Франківськ, Луцьк, Ужгород) запевнили у стовідсотковій підтримці А. Шевченка на посаду голови УАФ та сподіваються на плідну співпрацю в майбутньому.

Фото з особистої сторінки Андрія Шевченка у фейсбуці.

Володимир ТАРАСЮК, ЗАФ
Категорія : Спорт


Залишити Коментар