Пишаємося нашим Олександром Окіпнюком – міський голова Берегова Золтан Бабяк

січня 18 / 2024

Пишаємося нашим Олександром Окіпнюком, бронзовим призером Чемпіонату світу з лижної акробатики, який знаходиться у топ-10 найкращих спортсменів Зимової Олімпіади у Пекіні та є майстром спорту України міжнародного класу. Наразі атлет проходить реабілітацію та надалі готуватиметься до наступних етапів світових змагань, зокрема до кваліфікації на виступ на Зимових Олімпійських іграх 2026 р. Під час нашої зустрічі мав нагоду відповідно до рішення міської ради за визначні досягнення у спорті передати Олександру Окіпнюку ключі від його власного помешкання. Спортсмен висловив щиру вдячність громаді, міській раді та депутатам за таку винагороду й підтримку. Сподіваємося на нові успіхи Олександра Окіпнюка та олімпійське золото для нашої територіальної громади, яке займе чільне місце поряд олімпійськими досягненнями брегівської гандболістки Ніни Гецко.

Довідково - Олександр Окіпнюк народився в 1998 році в місті Берегове, Закарпатська область. Він почав займатися лижним спортом у віці 8 років. У 2016 році він дебютував на міжнародній арені.
Він молодий, але вже досягнувши значних успіхів у спорті. У 2023 році він став бронзовим призером чемпіонату світу з лижної акробатики в командних змаганнях. Це був перший подіум для України на чемпіонатах світу з лижного фрістайлу. Окіпнюк також є неодноразовим призером етапів Кубка світу.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар