«Минай» і «Рух» голів не забивали

травня 26 / 2023


25 травня на «Минай-Арені» відбулася гра 28-го туру української Прем’єр-ліги з футболу між місцевим «Минаєм» та львівським «Рухом».


Закарпатці та львів’яни перебувають у нижній частині турнірної таблиці і намагаються зберегти місце в елітному футбольному дивізіоні країни. Як і очікувалася, матч між цими командами був сповнений боротьби. Як одним, так і іншим, необхідна була перемога, та командам не вистачало майстерності в нападі.

На початку зустрічі ФК обмінялися небезпечними моментами. У гостей після навісної передачі Альваренги головою бив Юрій Климчук (добре зіграв голкіпер), а в складі господарів з-за меж штрафного майданчика завдав удару Вадим Вітенчук (м’яч пролетів повз ворота).

У наступні двадцять хвилин справа до загострень не доходила. А на 29-й хв. після розіграшу кутового головою міг забити Сергій Петько, та львів’ян врятувала поперечина. Ще одного разу дуже пощастило супернику в компенсований до першого тайму час, коли Єгор Твердохліб ударом з гострого кута спрямував м’яч у каркас воріт.

У дебюті другого тайму реальну нагоду відзначитися мав Ростислав Лях, але його «постріл» з вигідної ударної позиції парирував Олександр Бандура. На 55-й хв. знову здалеку бив Вадим Вітенчук, але цього разу кіпер команди-гостей з другої спроби зафіксував м’яч.

А далі реальних гольових нагод не виникало і команди розписали нульову нічию. В активі «Минаю» тепер 30 очок. Як підсумок – 11-та сходинка турнірної таблиці. Найголовніша боротьба за збереження прописки в УПЛ ще попереду.

Читайте також: «Чорноморець» – «Минай»: із мінімуму гості витиснули максимум

29 травня у команди Володимира Шарана буде виїзний поєдинок проти харківського «Металіста». Гра на ужгородському стадіоні «Авангард» розпочнеться о 15:00.

«Минай» – «Рух» (Львів) – 0:0

«Минай»: Олександр Бандура, Ігор Гончар (Тарас Дмитрук 65), Юрій Кравчук, Дмитро Нємчанінов, Андрій Булеза, Вадим Вітенчук (Михайло Шишка 70), Сергій Петько, Валерій Рогозинський (Міхаїл Гечев 84), Єгор Твердохліб, Олег Вишневський (Юрій Коломоєць 84), Олександр Мельник (Богдан Чуєв 84).

Головний тренер – Володимир Шаран.

«Рух»: Юрій Паньків, Віталій Роман, Богдан Слюбик, Роман Дідик, Ростислав Лях, Олексій Довгий (Таллес 46), Денис Підгурський, Марко Сапуга, Альваренга (Василь Руніч 56, Ярослав Карабін 88), Соломон (Ілля Квасниця 67), Юрій Климчук.

Головний тренер – Віталій Пономарьов.

Результати інших поєдинків 28-го туру:

«Колос» (Ковалівка) – «Динамо» (Київ) – 0:3,

«Дніпро-1» – «Ворскла» (Полтава) – 1:2,

«Верес» (Рівне) – «Олександрія» – 2:2,

«Зоря» (Луганськ) – «Шахтар» (Донецьк) – 0:3,

«Інгулець» (Петрове) – «Металіст 1925» (Харків) – 0:0,

«Львів» – «Чорноморець» (Одеса) – 0:1,

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Металіст» (Харків) – 2:0.

Олег МИКИТА

Фото ФК «Минай»
Категорія : Спорт


Залишити Коментар