ФК "Ужгород" зіграв з "Краматорськом"

серпня 29 / 2021

У 6-му турі Першої ліги “Ужгород” на виїзді не зумів взяти очки у поєдинку проти “Краматорська”. Закарпатська команда нав’язала боротьбу у матчі, однак цього не вистачило для позитивного результату.

На 11 хвилині Миколу Гайдучика вивели на оперативний простір: нападник обігнав оборонця команди господарів, однак вже у штрафному майданчику не зумів віддати точну передачу.

На 13 хвилині господарі відкрили рахунок у матчі. Після подачі з кутового Кирило Прокопчук головою переправив м’яч у ворота — 1:0.

Через три хвилини “Краматорськ” подвоїв перевагу в рахунку. Після стрімкого проходу правим флангом Володимира Коробки і подальшого пасу під удар партнеру м’яч полетів в поперечку. На підбиранні була боротьба у штрафному між захисником Дмитром Сартіною та гравцем “Краматорська”. Останній опинився на газоні, після чого арбітр вказав на позначку. Пенальті реалізував Вадим Вітенчук — 2:0.

Згодом на 21 хвилині “ужгородці” могли пропустити втретє: після подачі з правого флангу головою пробивав Єгор Гунічев. М’яч влучив у поперечку.

Закарпатська команда зуміла відквитати один м’яч у першому таймі. На 38 хвилині після проходу та пасу від Віктора Хомченка прицільний удар під поперечку з-за меж штрафної вдався Миколі Гайдучику — 2:1.

Друга половина зустрічі розпочалася з гострого удару з-за меж штрафної від Дениса Ндукве, який вийшов на заміну на другий тайм. Однак м’яч, на щастя, пролетів біля стійки.

На 65 хвилині, коли тренери встигли провести вже ряд замін, “Краматорськ” мав шанс забити після стандарту. Головою пробивав Кирило Прокопчук після подачі з кутового. Футболіст влучив у стійку.

Господарі на 83 хвилині збільшили перевагу. Після стрімкої атаки Єгор Гунічев пробив низом з-за меж штрафної: м’яч пройшов під Вадимом Ющишиним — 3:1.

Натомість на 88 хвилині після подачі Віктора Ряшка зі стандарту м’яч у ворота переправив Владислав Шкіндер — 3:2.

У компенсований час небезпечний удар був від Дениса Ндукве після подачі з кутового. Кіпер Вадим Ющишин зіграв надійно.

У підсумку, виїзна поразка 3:2. “Ужгородці” боролись, але повернутися додому із заліковими балами не вийшло.

“Краматорськ” — “Ужгород” 3:2

Голи: Кирило Прокопчук 13 хв, Вадим Вітенчук 17 хв, Микола Гайдучик 38 хв, Єгор Гунічев 83 хв, Владислав Шкіндер 88 хв

Стадіон “Авангард”, Краматорськ

Арбітр: Євген Цибулько

“Краматорськ”: Артем Поспєлов, Максим Агапов, Кирило Прокопчук, Вадим Вітенчук, Марат Даудов (Максим Єрмоленко 55 хв), Руслан Зубков, Єгор Гунічев, Юрій Сеницький, Павло Мягков (Артем Козлов 46 хв), Арсентій Дорошенко, Володимир Коробка (Денис Ндукве 46 хв)

На заміні: Михайло Абрамов, Максим Єрмоленко, Данило Сафонов, Дмитро Прокопчук, Нікіта Куканов, Павло Шушко, Олександр Медведєв, Валерій Блажко, Олексій Геловані

Тренер: Олексій Городов

“Ужгород”: Вадим Ющишин, Владислав Шкіндер, Олег Допілка (Стефан Федак 66 хв), Дмитро Сартіна (Олександр Кобеляш 19 хв), Олександр Савошко, Андрій Вискребенцев (Володимир Дуран 63 хв), Віктор Ряшко, Віктор Хомченко, Василь Пиняшко (Вадим Мердєєв 80 хв), Павло Тищук (Вадим Ференцик 63 хв), Микола Гайдучик

На заміні: Юрій Славік

В.о. тренера: Богдан Блавацький

Попередження: Арсентій Дорошенко, Владислав Шкіндер
Категорія : Спорт


Залишити Коментар