На Закарпатті прикордонники розповіли про переваги своєї професії

жовтня 16 / 2024
🔊🎥 НА ЗАКАРПАТТІ ПРИКОРДОННИКИ РОЗПОВІЛИ ПРО ПЕРЕВАГИ СВОЄЇ ПРОФЕСІЇ

Сьогодні керівники підрозділів комплектування Чопського і Мукачівського прикордонних загонів провели для представників ЗМІ брифінг на тему: «Добір на військову службу за контрактом у ДПСУ «. Захід відбувся у пресцентрі Закарпатської обласної військової адміністрації.

🔰Офіцери розповіли громадськості про престиж і переваги професії охоронця державних рубежів, про наявні вакансії та вимоги, яким повинні відповідати претенденти на посаду, а також про процедуру оформлення. Зокрема, заступник начальника відділу комплектування Мукачівського загону Сергій Мохоньок зазначив, що найбільш затребуваними наразі є посади водіїв, спеціалістів IT-технологів та інспекторів прикордонної служби. Також є вільним и и для заміщення вакансії інспекторів прикордонного контролю, кінологів, операторів безпілотних літальних апаратів, фельдшерів, психологів та кухарів.

🔰Начальник групи комплектування Чопського прикордонного загону Микола Лабенський розповів про соціальний пакет, який гарантовано отримує кожен співробітник прикордонного відомства. Це заробітна платня від 21000, одноразова грошова виплата при підписанні контракту, додаткові виплати, щорічна відпустка терміном 30 діб, безкоштовне медичне обслуговування у закладах охорони здоров’я ДПСУ.

🔰Офіцери зазначили також, що особа, яка виявила проходити військову службу за контрактом у ДПСУ, може обирати посаду за вподобанням (окрім тих, які вимагають спеціальних знань) та підрозділ охорони кордону.

❗️Чопський і Мукачівський прикордонні загони запрошують вмотивованих, відповідальних, фізично витривалих та психологічно стійких громадян України на військову службу за контрактом!
Прикордонник – це престижна професія!

✅️Контакти:

Мукачівський прикордонний загін – м.Мукачево, вул.Недецеї, 45, тел.0660202662, 0970202662

Чопський прикордонний загін – м.Чоп, вул.Головна, 55а, тел.0970236377, 0983260448
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар