Студентам УжНУ розповіли про переваги військової служби за контрактом у Державній прикордонній службі

вересня 13 / 2024


СТУДЕНТАМ УЖНУ РОЗПОВІЛИ ПРО ПЕРЕВАГИ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ЗА КОНТРАКТОМ У ДПСУ

Прикордонники Чопського загону провели профорієнтаційні заходи зі студентами економічного факультету Ужгородського національного університету.

Студентам першого та третього курсів розповіли про завдання, які виконує Чопський прикордонний загін, про престиж та специфіку професії охоронця державних рубежів, а також про можливості кар’єрного зростання і соціальні гарантії для тих, хто бере на себе відповідальність за недоторканість кордонів нашої держави.

💬Зокрема, начальник групи комплектування Чопського прикордонного загону Микола Лабенський наголосив: «Ми запрошуємо на службу у нашому загоні вмотивованих, свідомих, енергійних громадян, які розуміють важливість їх майбутньої справи – охорони державних рубежів та територіальної цілісності України. Військова служба за контрактом у Державній прикордонній службі України, беззаперечно, має низку переваг. По-перше, це офіційне працевлаштування з гідним грошовим забезпеченням та повним пакетом соціального захисту. Це передбачені законодавством додаткові грошові виплати, медичне обслуговування у закладах охорони здоров’я ДПСУ, щорічна оплачувана відпустка, компенсація піднайому житла тощо. До того ж, військовослужбовці мають усі можливості для кар’єрного зростання та просування по службі».

Офіцер роз’яснив молоді порядок проходження служби у підрозділах охорони кордону Чопського загону, а про можливість її поєднання з навчанням у виші та про перелік вакантних посад.
Зустріч проходила у форматі: питання – відповіді. Процедурою прийняття на військову службу за контрактом цікавилися як юнаки, так і дівчата.

❓️Бажаєш долучитися до лав тих, хто охороняє державні кордони? Готовий стати на захист територіальної цілісності нашої країни?
❗️Стань прикордонником Чопського загону!

☝️З питань прийому, а також для з’ясування додаткової інформації щодо порядку проходження військової служби звертатися до відділу комплектування Чопського прикордонного загону за номерами телефонів +380970236377, +380983260448 або за адресою: м.Чоп, вул.Головна, 55а.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар