На Закарпатті прикордонники розповіли про переваги військової служби за контрактом

червня 07 / 2024
НА ЗАКАРПАТТІ ПРИКОРДОННИКИ РОЗПОВІЛИ ПРО ПЕРЕВАГИ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ЗА КОНТРАКТОМ

Сьогодні у пресцентрі Закарпатської обласної військової адміністрації відбувся брифінг для представників засобів масової інформації на тему: "Порядок добору на військову службу за контрактом та проходження служби у Держприкордонслужбі України".

Прикордонники Чопського і Мукачівського загонів розповіли про те, яких спеціалістів наразі потребують, яким вимогам повинен відповідати кандидат на посаду та які перспективи відкриваються перед тими, хто обрав для себе професію захисника кордонів держави.

Зокрема, заступник начальника відділу комплектування Мукачівського прикордонного загону Сергій Мохоньок зазначив, що бажаючі стати прикордонником можуть звернутися із заявою до відділу комплектування, що знаходиться у місті Мукачево за адресою: вул.Недецеї, 45, або безпосередньо до відділу кадрів Чопського прикордонного загону (м.Чоп, вул.Головна, 55а).

Офіцер відділу кадрів Чопського прикордонного загону Анжела Рижкова розповіла про терміни та умови проходження військової служби за контрактом та про соціальний пакет, який гарантований персоналу відомства. Вона наголосила, що громадяни України віком від 18 до 25 років, які приймаються на військову службу, укладають з ДПСУ контракт терміном один рік.

Заступник начальника відділу прикордонної служби (тип С) Чопського прикордонного загону майор Андрій Олійник розповів про завдання, які виконує його підрозділ, та про те, які вимоги висуваються перед претендентами на посаду. Він наголосив, що, насамперед, бадаючі стати частиною їхнього колективу повинні мати високий рівень фізичної підготовки, належні морально-ділові якості та спроможність виконувати завдання підвищеної складності.

☝️Державна прикордонна служба України цінує та поважає кожного співробітника, піклується про особовий склад, удосконалює систему соціального забезпечення та є соціально відповідальною установою.
Запрошуємо стати частиною прикордонного відомства!

Детальніше про брифінг та про те, як долучитися до лав Держприкордонслужбі, за посиланням ⤵️⤵️⤵️

https://youtu.be/-igC0G_BjTs?si=qtX1XBkaQSG2NQAY
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар