В Ужгородській міськраді сьогодні почали видавати пільгові транспортні картки «Муніципальна картка ужгородця»

вересня 19 / 2024


✅В Ужгородській міськраді сьогодні почали видавати пільгові транспортні картки «Муніципальна картка ужгородця»

Щодня, у робочі дні, із 09:00 до 16:00 відбувається попередній запис (номери телефонів 050-054-40-08 або (0312) 42-80-28), внесення даних пільговика у реєстр та видача у ЦНАПі і в кабінеті №105 карток громадянам, які мають право на пільговий проїзд. Про це розповів керуючий справами виконкому Ужгородської міської ради Василь Пинзеник.

Процедура видачі карток займає до 10 хвилин для тих громадян, які вже раніше реєструвалися, і близько 20 хвилин для людей, які приходять уперше. За цей час працівник міськради опрацьовує документи, робить фото та видруковує картку.

Для пільгового проїзду в громадському транспорті потрібно буде провалідувати картку в автобусі.

🚌В автобусах КП «Ужгородський муніципальний транспорт» послуга повноцінно запрацює із початку 2025 року, коли завершать процес встановлення необхідного обладнання, у приватних перевізників – із середини 2025 року.

Наразі у базі є близько 8000 громадян, які реєструвалися раніше (процес був розпочатий наприкінці 2021 року і призупинений через повномасштабне вторгнення).

👫Картки для пільгового проїзду школярам видаватимуть централізовано у закладах освіти. Документ також замінить учнівський квиток.

☝️Заплановано до кінця року видати картки всім, хто має право на пільговий проїзд – й ужгородцям, і переселенцям, які зареєстровані у місті.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар