До уваги ужгородців, які користуються громадським транспортом міста

жовтня 27 / 2022
До уваги ужгородців, які користуються громадським транспортом міста
Реєстрація громадян для отримання «Муніципальної картки ужгородця» –на завершальній стадії. Нагадуємо: тільки за наявності такої картки буде можливим пільговий проїзд у громадському транспорті Ужгорода. Видача карток розпочнеться у лютому 2023 року.

Звертаємося до ужгородців, які мають право на безкоштовний проїзд і ще не подали документи для оформлення картки, зробити це ближчим часом.

Щоб отримати «Муніципальну картку ужгородця», потрібно зареєструватися у Єдиному соціальному реєстрі громадян, які мають право на безоплатний пільговий проїзд у громадському транспорті Ужгорода і зареєстровані як члени територіальної громади Ужгорода.

Внести відомості до Реєстру можна через Центр надання адміністративних послуг Ужгородської міської ради (пл. Поштова, 3) за попереднім записом за номером телефону (0312) 42-80-28 у робочі дні із 10:00 до 16:00 (обідня перерва з 12:30 до 13:30), обравши дату та час прийому.
Крім того, відомості можна внести у департаменті соціальної політики Ужгородської міської ради (площа Шандора Петефі, 24, корпус Б, каб. 11) за попереднім записом за номером телефону (0312) 42-81-40 у робочі дні (обідня перерва з 12:30 до 13:30).
Для внесення інформації до Реєстру подаються оригінали документів:
- заява за встановленою формою;
- документ, що посвідчує особу пільговика (паспорт або ID-картка), який має право на пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в Ужгороді;
- документ, який підтверджує місце реєстрації заявника;
- документ, який підтверджує право на пільгу;
- ідентифікаційний номер платника податків;
- письмова згода пільговика на передачу відомостей про нього із Реєстру суб’єкту, який буде уповноважено на виготовлення картки пільговика, що дає право на безоплатний проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в Ужгороді.

Необхідно також врахувати, що:
- ужгородцям, які вже реєструвалися в департаменті соціальної політики Ужгородської міської ради на площі Шандора Петефі, НЕ ПОТРІБНО ПОВТОРНО звертатися у міську раду та вносити свої дані;
- з метою уникнення скупчення прийом громадян проводиться виключно за попереднім записом;
- у випадку повітряної тривоги громадянам, черга яких минула, необхідно повторно записатись на внесення відомостей у реєстр.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар