Мукачівський прикордонний загін проводить дистанційну реєстрацію кандидатів на військову службу за контрактом

квітня 08 / 2020
Мукачівський прикордонний загін проводить дистанційну реєстрацію кандидатів на військову службу за контрактом
У зв’язку з виконанням рекомендацій МОЗ, залишатися вдома аби запобігти розповсюдженню коронавірусної інфекції, Мукачівський прикордонний загін проводить дистанційну реєстрацію кандидатів на наявні вакантні посади.

Наразі для проходженням служби на посадах інспекторів прикордонної служби, зв'язківців, фельдшерів, водіїв та кухарів в підрозділах охорони кордону в межах Закарпаття, а саме: у місті Мукачево та у населених пунктах Берегівського, Виноградівського, Хустського, Тячівського та Рахівського районів приймаються чоловіки та жінки віком від 18 до 60 років.

Заробітна плата військовослужбовців, які укладають перший контракт складає 10 тисяч гривень. Впродовж карантину співробітники відділу з добору у Закарпатській області окремого регіонального центру комплектування Західного регіонального управління проводитимуть вивчення та опрацювання надісланих документів.

По завершенню карантинних обмежень фахівцями відділу з добору буде проведено прийом кандидатів з їх подальшим оформленням на військову службу за контрактом.

Детальніше з умовами прийому можна ознайомитись зателефонувавши за номерами: 0313121261, 0679540077, 0663484710, 0965885843.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар