На Закарпатті військовослужбовці Чопського загону вшанували пам’ять полеглого побратима

липня 18 / 2024
🖤У РІЧНИЦЮ ЗАГИБЕЛІ ВОЛОДИМИРА ВУДМАСКИ ПРИКОРДОННИКИ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ПОЛЕГЛОГО ПОБРАТИМА

На Закарпатті військовослужбовці Чопського загону вшанували пам’ять полеглого побратима Володимира Вудмаски. У річницю загибелі Героя вони поклали квіти до його могили. Військовий капелан протоієрей Сергій Ємець відслужив заупокійну панахиду за душу спочилого воїна та проповідь-вшанування родини, яка втратила люблячого батька та мудрого чоловіка.
Військовий медик загинув під час ворожого обстрілу, виконуючи бойове завдання на сході України.

З початком повномасштабного вторгнення Володимир Вудмаска прийшов до прикордонного відомства добровольцем. За час служби він врятував десятки військовослужбовців Держприкордонслужби та Збройних Сил України, невтомно та самовіддано виконуючи клятву Гіппократа. На жаль, 17 липня 2023 року Володимир не повернувся з бойового завдання, віддавши життя за Україну. Поховали воїна у його рідному селі Великі Лази Ужгородського району.

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, бездоганне служіння Українському народові, вірність Військовій присязі Указом Президента України старшого солдата Володимира Вудмаску нагороджено медаллю “За врятоване життя”.

🖤Вічна пам’ять та вічна Слава Герою!🖤
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар