На Закарпатті 126 ветеранів подали заяви на безоплатне зубопротезування в межах розширеної цьогоріч регіональної програми

липня 18 / 2024
🦷👩‍⚕️На Закарпатті 126 ветеранів подали заяви на безоплатне зубопротезування в межах розширеної цьогоріч регіональної програми. Найчастіше за такою послугою зверталися мешканці обласного центру, Ужгородського, Мукачівського та Берегівського районів.

✅52 ветеранам уже провели зубопротезування. Вартість виконаних робіт на суму більш ніж пів мільйона гривень відшкодували стоматологічним установам і лікарям-ФОПам.

🤝Дуже важливо, щоб наші воїни були максимально захищеними та знали, що в тилу про них дбають і готові докласти максимум зусиль для їхнього відновлення після поранень, отриманих травм.

📌Цьогоріч в обласному бюджеті на послуги з безоплатного зубопротезування передбачено 1,5 млн грн у межах програми соціальної підтримки та реабілітації ветеранів війни, військовослужбовців та членів їхніх сімей на 2023-2024 роки.

📌Такі послуги можуть отримати учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни. За регіональною програмою закладам відшкодовують до 10 тис. грн на одну людину.

☝Важливо, що ветеран може самостійно обрати фахівця чи заклад, у якому лікуватиметься. Щоб забезпечити компенсацію, особа повинна подати відповідну заяву до департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОВА.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар