В Ужгороді вшанували памʼять полеглого героя Віктора Синько

травня 12 / 2024


Прикордонник Віктор Синько загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Григорівка Донецької області 12 травня 2023 року.

Віктор Синько проходив службу у підрозділах Чопського прикордонного загону. Брав участь в АТО та активно займався волонтерською діяльністю.
На початку 2022 року здобув юридичну освіту у Національній академії Держприкордонслужби України імені Б.Хмельницького.

Коли ворог зайшов на територію України, Віктор повернувся на службу та вирушив у складі бойового підрозділу боронити свою країну. Він виконував завдання на сході та на півночі України. Його було призначено заступником начальника 2 прикордонної застави прикордонної комендатури швидкого реагування Львівського прикордонного загону.

У квітні минулого року прикордонник повернувся на Донеччину, де сумлінно і віддано захищав Україну. На жаль, у ході одного з боїв отримав важкі поранення, не сумісні з життям. Поховали Героя у його рідному місті Ужгород.

Військовослужбовці Чопського загону разом з рідними та друзями штаб-сержанта Віктора Синько вшанували пам’ять полеглого побратима.
Військовий капелан відслужив заупокійну літію за душу спочилого воїна. Керівництво загону поклало квіти до могили Героя на Пагорбі Слави.

🖤Вічна пам'ять та вічна Слава прикордонникові Віктору Синько!🇺🇦

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар