"Майнова" комісія Закарпатської облради розглянула низку важливих питань - подробиці

червня 21 / 2024


"Майнова" комісія Закарпатської облради розглянула низку важливих питань

☝️Сьогодні, 21 червня, під головуванням Петра Станка засідала постійна комісія Закарпатської обласної ради з питань регіонального розвитку, адміністративно-територіального устрою, комунального майна та приватизації. Участь у засіданні взяли голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай та заступник Василь Дем’янчук.
👌 Комісія підтримала рішення про передачу об’єкта незавершеного будівництва «Акушерсько-гінекологічного корпусу м. Хуст – нове будівництво» у комунальну власність Хустської міської територіальної громади.
👌 «Майнова» комісія погодила винесення питання на чергову сесію Закарпатської обласної ради щодо внесення змін до попереднього рішення ЗОР від 21.12.2023 №1001 «Про структуру, чисельність і штатний розпис Комунальної установи «Управління спільною власністю територіальних громад» на 2024 рік.
👌 Депутати погодили рішення щодо надання низки дозволів про списання рухомого транспортних засобів з балансу комунальних підприємств Закарпатської обласної ради та визначення замовника робіт для КНП «Закарпатський обласний клінічний центр кардіології та кардіохірургії».
👌 Комісія погодила на внесення на 15-ту сесію Закарпатської обласної ради усі проєкти рішень.
☝️У роботі «майнової» комісії взяли участь депутати Мирослава Ливч, Василь Федурцьо, Зоя Темнохудова, Віктор Русин, Євген Плавайко та Ірина Мацепура.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар