Наглядова рада «Управління спільною власністю Закарпатської обласної ради» розглянула ряд майнових питань

грудня 14 / 2022

Наглядова рада «Управління спільною власністю Закарпатської обласної ради» розглянула ряд майнових питань

Члени наглядової ради КУ «Управління спільною власністю Закарпатської обласної ради» сьогодні розглянули ряд майнових питань, що виносяться на друге пленарне засідання VIII сесії Закарпатської обласної ради 15 грудня 2022 року.
Зокрема, наглядова рада погодила винесення на розгляд сесії таких питань, як передача рухомого від КНП «Обласний клінічний центр нейрохірургії та неврології» ЗОР рухоме майно та передати з передачею КУ «Соціальний абілітаційно-реабілітаційний центр «Парасолька» ЗОР для здійснення статутної діяльності, про деякі питання оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, щодо внесення змін до рішення обласної ради «Про тимчасові заходи управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області».
Зміни вносяться з метою забезпечення тимчасового розміщення органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій комунальної та державної форми власності, які задовольняють потреби Збройних сил України, інших військових формувань у межах об’єктів нерухомого майна, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області, на період дії воєнного стану та на 90 календарних днів після його припинення».
Крім того — розглянули питання про використання майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області, розташованого за адресою: м. Хуст, вул. Пушкіна, 11а з метою формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
Також члени наглядової ради висловилися за надання згоди на списання рухомого майна (медичного устаткування) з балансу Комунального некомерційного підприємства «Закарпатська обласна клінічна лікарня імені Андрія Новака» Закарпатської обласної ради шляхом ліквідації відповідно до вимог чинного законодавства України.
Засідання пройшло під керівництвом голови наглядової ради депутата Романа Сарая та за участі заступника голови облради Василя Дем’янчука, депутатів облради Миколи Сличка, Юдіти Петеї, Юрія Покорби, Мирослава Щербея, Івана Савка та представників комунальної установи.

Пресслужба Закарпатської обласної ради
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар