Край Височина подарував 40 медичних ліжок закарпатським лікарням

червня 07 / 2024
Край Височина подарував 40 медичних ліжок закарпатським лікарням
📌 Черговий гуманітарний вантаж надійшов від чеського краю Височина. 40 багатофункціональних медичних ліжок сьогодні доставлено до комунальних лікарень – Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака та Обласного клінічного фтизіопульмонологічного лікувально-діагностичного центру. Загальна вартість вантажу – близько 800 тисяч гривень.
📌 Це продовження дружніх стосунків та співпраці з краєм Височина, яка триває вже понад 16 років. За цей час реалізовано понад 150 різноманітних ініціатив для розвитку наших територіальних громад на загальну суму більше 100 мільйонів крон. Край Височина одним із перших вирішив допомогти нам у будівництві сучасного реабілітаційного центру 4.5.0 для військових.
📌 Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай в особі керівника канцелярії гетьмана Катерини Свободової подякував краю Височина за надану гуманітарну допомогу. Також Роман Сарай від імені Закарпатської обласної ради вручив подяки волонтерам Маріушу Цібісу, Лукашу Дурді, В’ячеславу Гавшинськи та Рауфу Гусейнову, які доставили цей вантаж.
Kateřina Svobodová
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар